Ivo Platvoet

Trainer - Coach
Contact

Ik ben 62 jaar, getrouwd en vader van 2 zoons. In 2014 heb ik de stap gezet naar fulltime ondernemerschap met mijn eigen praktijk IP Training en Coaching. Zo kan ik zelf volledig eigen verantwoordelijkheid nemen over wat ik doe en hoe ik dat doe.

Ik help mensen uit te vinden wat ze werkelijk inspireert en waar ze energie van krijgen. Daar zit immers hun levenskracht en vitaliteit.
Tegelijk ben ik gespecialiseerd in het bewust maken en oplossen van eigen weerstanden en belemmeringen. Daarvoor volgde ik meerdere opleidingen en trainingen. Meer info daarover vind je op mijn linkedinpagina.

Mijn ervaring met ontwikkelen en mijn oprechte nieuwsgierigheid naar de unieke kracht van mensen die ik begeleid, maken dat ik op een vertrouwde en natuurlijke manier contact maak en hierdoor gemakkelijk een veilig en vertrouwd leer- en ontwikkelklimaat creëer.
Voor mij is het steeds weer een grote voldoening om te zien dat de ‘puzzelstukjes in elkaar vallen’ en de mensen die ik begeleid in coaching en trainingen bewuster en krachtiger hun eigen weg gaan.