Anneloes van Berkum

Intervisiebegeleider - Trainer - Coach
Contact

De kracht van ‘er zijn’ en de uitdaging ervan. Dat is wat ik zelf heb ondervonden in mijn werk als hulpverlener en vervolgens ook in de vele rollen die je als mens kunt hebben. Zowel privé als in het werk. Ons mens-zijn nemen we in mijn beleving altijd mee en regelmatig ontmoeten we elkaar in de functie of positie die we hebben. Wat gebeurt er in het contact als je maar niet écht in contact komt met elkaar? Wanneer heb je écht contact? Hoe kun je zelf bijdragen aan écht contact als je dat wil?

Een moment ervaren dat je met een ander in verbinding bent, werkt of uitwisselt vind ik zeer waardevol en tegelijkertijd vind ik het fascinerend wat er bij ons mensen gebeurd waardoor dat regelmatig toch lastig is. Ondanks hard werken en mooie intenties.

Graag draag ik bij aan contact van mens tot mens. Waarvan ik denk dat dit essentieel is voor een ieder en voor leefbare samenleving. Vanuit Spoor voor Verbinding kan ik naast mijn andere werkzaamheden daar aan bijdragen door middel van kennisoverdracht, eigen ervaringen en laten ervaren. Samenwerken met collega’s die hier kennis over hebben en met hun hart betrokken bij zijn, vind ik zeer waardevol.